Ponta: Arafat va avea atribuţii de ministru al Sănătăţii până la alegerile din 9 decembrie

Postat la 02 octombrie 2012 30 afişări

Premierul Victor Ponta a afirmat că a discutat cu subsecretarul de stat în Mnisterul Sănătăţii, Raed Arafat, iar acesta a acceptat să preia atribuţiile de ministru până la 9 decembrie, fără a ocupa efectiv postul de ministru, urmând ca un nou ministru să fie desemnat în viitorul guvern, după alegeri

"Mi-a zis că până pe 9 decembrie este de acord să ocupe această funcţie. Va fi până pe 9 decembrie, după care în noul guvern voi propune un alt ministru", a spus Ponta la Antena 3. El a precizat că Arafat i-a transmis că nu doreşte să fie numit în postul de ministru. Vasile Cepoi a demisionat din funcţia de ministru al Sănătăţii, Raed Arafat preluând prerogativele ministeriale. Cepoi a cerut premierului să fie eliberat din funcţie, iar premierul a acceptat.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ponta,
arafat,
sanatate,
minister
/actualitate/ponta-arafat-va-avea-atributii-de-ministru-al-sanatatii-pana-la-alegerile-din-9-decembrie-10147877
10147877
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.