Polonia a platit ajutoare de peste doua milioane de euro pentru familiile victimelor de la Smolensk

Postat la 12 iulie 2010 12 afişări

Guvernul polonez a platit aproape jumatate din ajutoarele pentru familiile victimelor din accidentul aviatic de la Smolensk, soldat cu moartea preşedintelui Lech Kaczynski si a altor 95 de persoane, relateaza Radio Polonia, in pagina electronica.

Pana in prezent, au fost platite ajutoare in valoare de 9,3 milioane de zloti (2,2 milioane de euro), care includ si ajutoare de inmormantare pentru 67 de persoane, conform cotidianului Rzeczpospolita. Fiecare dintre familii urmeaza sa primeasca si cate un ajutor de 40.000 de zloti (9.800 de euro), iar copiii ai caror parinti au murit in acccident vor primi lunar cate 2.000 de zloti (490 de euro). Unii dintre parintii supravietuitori vor primi, in cazul in care au mai multi copii in ingrijire, cate 4.000 de zloti lunar (980 de euro), iar o parte dintre membrii familiilor victimelor vor primi pensii lunare de 2.000 de zloti pentru tot restul vietii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/polonia-a-platit-ajutoare-de-peste-doua-milioane-de-euro-pentru-familiile-victimelor-de-la-smolensk-6543680
6543680
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.