Politist in coma la spital, dupa ce a fost lovit cu o sticla in cap de un interlop pe care il ancheta

Postat la 05 septembrie 2010 20 afişări

Un politist al IPJ Dambovita a fost dus in coma la Spitalul de Urgenta Floreasca, din Capitala, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce a fost lovit cu o sticla in cap, intr-un bar din Targoviste, de un interlop pe care agentul il ancheta pentru ca ar fi agresat-o pe fata unui sef de post.

Potrivit reprezentantilor Politiei judetene, victima, agentul Codrut Oprea, care era in timpul liber in momentul producerii incidentului, a fost transportata la Spitalul de Urgenta Floreasca, in coma de gradul IV, in prezent presupusul agresor, George Uta Daniel, in varsta de 21 de ani, cunoscut sub porecla de "Danezu", din Targoviste, fiind cautat de catre politisti dupa ce a fugit de la locul faptei.

Tanarul, un presupus interlop din Targoviste, a mai fost implicat intr un incident cu violenta, in primavara acestui an, cand a fost acuzat ca a lovit-o pe fata sefului de post din Pietrosita.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
politist,
Targoviste,
interlop,
atac,
violenta
/actualitate/politist-in-coma-la-spital-dupa-ce-a-fost-lovit-cu-o-sticla-in-cap-de-un-interlop-pe-care-il-ancheta-7114652
7114652
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.