UDMR cocheteaza cu iesirea de la guvernare

Postat la 16 ianuarie 2011 8 afişări

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a propus iesirea formatiunii din care face parte din arcul guvernamental. Desi a dat asigurari ca vorbeste in nume personal, Frunda a anuntat ca e sustinut si de alti "cativa colegi".

"Aceasta discutie ar fi actuala dupa congresul nostru si in functie de masurile economice si financiare pe care Guvernul le va lua in perioada imediat urmatoare", a spus Frunda despre dezbaterea privind iesirea de la guvernare.

Senatorul sustine ca UDMR ar trebui sa se reorienteze, intrucat PDL are sanse "foarte-foarte mici" sa mai castige alegerile: "Avand in vedere ca exista sanse foarte-foarte mici ca Partidul Democrat sa mai castige sau sa fie la guvernare dupa 2012, parerea mea e ca noi trebuie sa purtam un dialog constructiv cu partidele din opozitia actuala, indiferent ce alianta vor face in viitor".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
UDMR,
partide,
Frunda,
guvernare,
PDL,
alegeri,
congres
/actualitate/politic/udmr-cocheteaza-cu-iesirea-de-la-guvernare-7893555
7893555
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.