The Independent: Gestul Elenei Udrea de a imparti pantofi cu toc la Saucesti, o dovada de umanitate

Postat la 18 iulie 2010 46 afişări

Gestul ministrului roman Elena Udrea de a imparti pantofi cu toc femeilor din satul Saucesti, afectat de inundatii, este o promisiune de viitor mai bun, sustine jurnalista britanica Joan Smith, intr-un articol intitulat "Tocurile inalte arata umanitatea care lipseste valului islamic".

"Pana saptamana trecuta nici macar nu auzisem de Elena Udrea, dar acum as vrea sa o imbratisez", isi incepe articolul publicat in editia electronica a Independent on Sunday Joan Smith, care se descrie pe blogul sau, www.politicalblonde.com, drept o romanciera, eseista si militanta pentru drepturile omului, dar si o "pasionata colectionara de pantofi".

Explicand ca Udrea este ministru al Turismului in Romania, tara afectata de inundatii, si ca a mers in satul Saucesti cu 20 de tone de ajutoare, intre care si ciocolata si cutii de pantofi cu tocuri inalte, Smith afirma: "Sper sa gasesc pe cineva ca ea daca voi fi afectata vreodata de un dezastru natural".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/the-independent-gestul-elenei-udrea-de-a-imparti-pantofi-cu-toc-la-saucesti-o-dovada-de-umanitate-6599319
6599319
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.