Teo Trandafir va fi internata la Viena pentru noi investigatii

Postat la 11 ianuarie 2011 25 afişări

Deputatul PDL Teo Trandafir va merge sa se trateze intr-o clinica din Viena, in prezent ea fiind internata la Spitalul Elias din Capitala, cu diagnosticul de pancreatita acuta.

Managerul Spitalului Elias, Doina Dimulescu, a declarat, luni, pentru Mediafax, ca Teo Trandafir se simte mai bine si "este in discutie plecarea ei la Viena", pentru tratament in alta clinica. Intrebata de ce ar trebui sa plece Teo Trandafir pentru tratament la Viena, Dimulescu a raspuns: "In general, la noi lipsesc multe". Pe contul sau de Facebook, deputatul PDL si-a postat: "Fetele mele dragi, maine vizitez Viena! Ce sa va aduc?", informeaza Showbiz.ro. Teo Trandafir a fost internata, joi, la Spitalul Elias, la sectia de Gastroenterologie, fiind suspectata de pancreatita acuta, fiindu-i facute analize si un exament computer tomograf.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Teo Trandafir,
sanatate,
Viens,
deputat,
PDL
/actualitate/politic/teo-trandafir-va-fi-internata-la-viena-pentru-noi-investigatii-7879002
7879002
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.