Si Monica Iacob-Ridzi se va interna luni la o clinica. Tot din Austria

Postat la 15 ianuarie 2011 13 afişări

Fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob-Ridzi se va interna, luni, la o clinica din Austria, unde va face mai multe investigatii si o biopsie osteo-medulara.

Monica Iacob-Ridzi sustine pe blogul sau ca va fi internata, luni, intr-o clinica austriaca, urmand ca marti sa fie supusa unei biopsii osteo-medulare, interventie efectuata sub anestezie generala. "Nu ma asteptam la acest verdict, recunosc. Dupa zecile de analize facute, dupa tratamentele riguroase din ultimele luni, am sperat ca sunt pe drumul unei insanatosiri in evolutie. Rezultatele sunt, insa, contradictorii, diagnosticul este incert. Prognoza... imposibil de estimat", arata Monica Iacob Ridzi pe blogul sau. Fostul ministru aminteste totodata si "de asa-zisa strategie" de scapare de responsabilitatea juridica prin inventarea acestui diagnostic.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Ridzi,
spitalizare,
Austria,
analize
/actualitate/politic/si-monica-iacob-ridzi-se-va-interna-luni-la-o-clinica-tot-din-austria-7892374
7892374
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.