Sah la Blaga: Basescu i-a cerut lui Liviu Negoita sa candideze la sefia PDL. Noile planuri ale presedintelui pentru „Livache”

Postat la 08 februarie 2011 10 afişări

Perspectiva candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL il nelinisteste pe Traian Basescu, presedintele cautand de zor solutii pentru a-l contracara pe fostul ministru de Interne.

Conform unor surse din PDL, Basescu i-a cerut primarului Sectorului 3 Liviu Negoita sa candideze la presedintia PDL, urmand sa preia ulterior si guvernul, daca popularitatea Cabinetului Boc nu se va redresa in prima parte a anului viitor. Presedintele crede ca Negoita este solutia perfecta de compromis, dat fiind faptul ca primarul este unul dintre apropiatii lui Adriean Videanu si are o relatie buna atat cu vechea garda, cat si cu noul val de lideri pedelisti. In plus, Negoita ar putea aduce un suflu nou partidului si ar crea imaginea unui nou PDL, spre deosebire de Blaga, care ar reprezenta trecutul.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Liviu Negoita,
PDL,
candidatura,
partid,
alegeri
/actualitate/politic/sah-la-blaga-basescu-i-a-cerut-lui-liviu-negoita-sa-candideze-la-sefia-pdl-noile-planuri-ale-presedintelui-pentru-livache-7961835
7961835
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.