Sa nu ne murdarim

Postat la 17 mai 2010 6 afişări

Fostul presedinte moldovean Vladimir Voronin a anuntat in premiera ca ar putea candida la alegerile prezidentiale daca acestea vor fi organizate prin consultarea directa a electoratului si nu prin intermediul Parlamentului, ca pana acum.

Alianta pentru Integrare Europeana, aflata la putere la Chisinau, intentioneaza sa modifice actuala Constitutie astfel incat sa cupleze alegerile generale anticipate cu un scrutin in care presedintele sa fie ales tot la urne, dupa ce a esuat in alegerea unui candidat de catre Parlament. Voronin a mai anuntat si ca ar inclina spre organizarea alegerilor anticipate in luna octombrie, si nu mai tarziu, pentru ca "in noiembrie sau decembrie va fi noroi".

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/sa-nu-ne-murdarim-6120782
6120782
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.