PSD ii da afara pe consilierii de la Primaria Capitalei care mai voteaza alaturi de PDL

Postat la 06 martie 2011 54 afişări

Conducerea PSD a decis excluderea din partid a oricarui membru al formatiunii care voteaza alaturi de PDL in cadrul Consiliului General al Capitalei, nesocotind decizia partidului "de a sustine proiectele de interes pentru bucuresteni".

Decizia PSD a venit dupa ce presedintele formatiunii, Victor Ponta, a cerut filialei PSD Bucuresti sanctionarea a trei consilieri care au votat proiectul PDL de buget al Capitalei, in valoare de 4,5 miliarde de lei, mai mic cu peste un miliard fata de cel din anul anterior.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat ca va ataca in instanta hotararea consilierilor, intrucat deturneaza fonduri de la investitii majore catre subventiile co-interesate politic pentru RADET si RATB.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/psd-ii-da-afara-pe-consilierii-de-la-primaria-capitalei-care-mai-voteaza-alaturi-de-pdl-8033238
8033238
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.