Procurorul filat

Postat la 06 noiembrie 2007 1 afişăre

Consiliul Superior al Magistraturii a avizat cererea ministrului de interne Cristian David ca procurorul Marian Sintion sa nu mai lucreze in minister.

Consiliul Superior al Magistraturii a avizat cererea ministrului de interne Cristian David ca procurorul Marian Sintion sa nu mai lucreze in minister. Ministrul a declarat ca singurul motiv pentru gestul sau este atitudinea procurorului, care a acuzat public ca este filat inainte de a-si informa superiorii. Procurorul Sintion a fost numit consilier al ministrului David, dupa ce pana in primavara acestui an, in timpul mandatului ministrului Vasile Blaga, a fost sef al Directiei Anticoruptie din Ministerul de Interne. In urma cu cateva saptamani, Marian Sintion i-a trimis ministrului David un raport in care propunea reformarea ministerului si in care a criticat inertia, birocratia, lipsa de eficienta si nepotismul din interiorul institutiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Santion,
David,
CSM
/actualitate/politic/procurorul-filat-1027110
1027110
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.