Premierul Emil Boc a convocat Comitetul pentru Situatii de Urgenta

Postat la 07 februarie 2010 15 afişări

Premierul Emil Boc a convocat pentru ora 15:00, la Palatul Victoria, Comitetul pentru Situatii de Urgenta, pentru analiza situatiei scolilor din zonele afectate de codul portocaliu.

Meteorologii au prelungit avertizarea cod portocaliu de ninsori si viscol pana luni seara, la ora 20.00, pentru Bucuresti si judetele Giurgiu, Prahova, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Galati, Vrancea si Ilfov.

Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat, duminica, avertizarea cod portocaliu de ninsori si viscol. Potrivit avertizarii cod portocaliu, de duminica, ora 12.00, pana luni, ora 20.00, in Bucuresti si judetele Giurgiu, Prahova, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Galati, Vrancea si Ilfov va ninge abundent si va fi viscol puternic, determinand diminuarea semnificativa a vizibilitatii si troienirea zapezii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/premierul-emil-boc-a-convocat-comitetul-pentru-situatii-de-urgenta-5481970
5481970
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.