Parisul, pasibil de amenda

Postat la 03 octombrie 2010 18 afişări

Franta risca amenzi de milioane de euro din partea Uniunii Europene pentru expulzarea a mii de romi, dupa ce Bruxellesul a decis de principiu sa lanseze procedura de sanctiuni, din cauza incalcarii libertatii de circulatie.

Uniunea Europeana a cerut Parisului sa-si puna legislatia in acord cu prevederile europene referitoare la libera circulatie, in caz contrar riscand sa fie penalizata financiar.

Franta a deportat sute de imigranti romi in ultimele saptamani si le-a demolat taberele, dar administratia lui Nicolas Sarkozy sustine ca i-a tratat corect, trimitandu-i in Romania si Bulgaria "voluntar", platindu-le transportul si acordandu-le ajutoare in valoare de 300 de euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/parisul-pasibil-de-amenda-7441295
7441295
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.