Oprea fulgera: Nu MApN, ci linsajul mediatic a taiat pensiile militarilor

Postat la 20 ianuarie 2011 13 afişări

MApN recalculeaza pensiile la capacitate maxima, cate 1.000 de dosare pe zi. Oprea spune ca, daca nu s-ar fi "batut cu incapatanare si inflexibilitate", toate pensiile militare scadeau intre 19 si 69%.

Considerand ca si-a respectat cuvantul dat anul trecut, cand s-a angajat ca pensiile militare sub 3.000 de lei nu vor scadea in urma recalcularii, ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, s-a lansat intr-un atac furibund la adresa politicienilor "iresponsabili care mint si manipuleaza pentru ca sunt ahtiati dupa procente in sondaje", acuzandu-i ca l-au supus si i-au supus pe militarii din subordinea sa unui linsaj mediatic. "Am asistat la un atac sistematic la adresa militarilor si a celor care au vorbit in numele MApN. Sa le fie rusine celor care isi bat joc de munca militarilor care aplica legea. Sunt om politic. Cine vrea sa lanseze atacuri politice sa le arunce inspre mine si sa-i respecte pe militari", a spus Oprea intr-o declaratie de presa, la sfarsitul careia a refuzat sa raspunda la intrebarile jurna-listilor adunati in sala de conferinte a Ministerului Apararii.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Oprea,
militari,
pensii,
declaratii
/actualitate/politic/oprea-fulgera-nu-mapn-ci-linsajul-mediatic-a-taiat-pensiile-militarilor-7904520
7904520
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.