Nastase: Basescu merge in SUA sa explice ca si Congresul trebuie sa fie populat cu independenti

Postat la 19 martie 2010 8 afişări

Liderul PSD Adrian Nastase a scris, vineri, pe blog, ca a aflat ca Traian Basescu se pregateste sa mearga in vizita in SUA si ca se pare ca seful statului s-a hotarat sa le explice americanilor ca "si Congresul SUA trebuie sa inceapa sa fie eficient si sa se populeze cu independenti".

"Din diverse surse, am aflat ca lui Traian Basescu i se pregateste o vizita in SUA. M-am intrebat care ar putea fi rostul acestei vizite. Mi-am dat un raspuns - care sper sa fie corect. Basescu s-a hotarat sa solicite inceperea procesului de modernizare in SUA, prin innoirea clasei politice. Iata: varsta medie in Camera reprezentantilor, in SUA, este de 55 de ani, in timp ce varsta medie in Camera Deputatilor este de 45 de ani. Varsta medie in Senatul roman este de 50 de ani, in timp ce, in Senatul american, varsta medie este de 63 de ani, varsta la care, practic, toti senatorii romani ar cam trebui sa iasa la pensie", a aratat presedintele Consiliului National al PSD pe blogul sau.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Nastase,
Basescu,
Congresul,
independenti,
PSD
/actualitate/politic/nastase-basescu-merge-in-sua-sa-explice-ca-si-congresul-trebuie-sa-fie-populat-cu-independenti-5759373
5759373
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.