Elena Udrea anunta 30 de sali polivalente care costa 320 milioane de euro

Postat la 14 ianuarie 2011 32 afişări

Aproximativ 320 de milioane de euro va cheltui Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului pentru constructia a 30 de sali polivalente in urmatorii sase ani, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern prin care se aproba programul "Sali Polivalente", obtinut de Mediafax.

Un calcul simplu arata ca pretul mediu pentru o sala polivalenta va fi de 10,6 milioane euro. Salile vor avea intre 5.000 si 15.000 de locuri, iar proiectul urmeaza sa fie derulat prin Compania Nationala de Investitii, aflata sub autoritatea ministerului. "Programul «Sali Polivalente» se afla in momentul de fata in procedura de aprobare, astazi, 13 ianuarie 2011, fiind lansat in dezbatere publica", au declarat pentru gandul reprezentanti ai MDRT. Ministrul Elena Udrea a declarat, in urma cu o saptamana, cu ocazia prezentarii bilantului MDRT pe 2010, ca in 2011 va incepe construirea celei mai mari sali polivalente din Romania, localizata in Bucuresti, cu fonduri de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si din Fondul de rezerva aflat la dispozitia Guvernului. Oficialii MDRT nu au dorit sa ofere alte detalii despre locul exact unde va fi construita aceasta sala polivalenta si nici despre orasele unde se vor ridica cele 30 de sali polivalente.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
investitii,
constructii,
sali de sport,
MDRT,
Udrea
/actualitate/politic/elena-udrea-anunta-30-de-sali-polivalente-care-costa-320-milioane-de-euro-7888503
7888503
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.