Demisia, frate!

Postat la 30 octombrie 2007 1 afişăre

Premierul polonez Jaroslaw Kaczynski a anuntat ca ar putea demisiona pe 5 noiembrie dupa infrangerea suferita in alegerile parlamentare, permitandu-i astfel liderului opozitiei de centru-dreapta, Donald Tusk, sa ii succeada in fruntea executivului.

Premierul polonez Jaroslaw Kaczynski a anuntat ca ar putea demisiona pe 5 noiembrie dupa infrangerea suferita in alegerile parlamentare, permitandu-i astfel liderului opozitiei de centru-dreapta, Donald Tusk, sa ii succeada in fruntea executivului. In aceeasi zi se va reuni si noul parlament rezultat in urma alegerilor anticipate convocate de conservatorii condusi de cei doi frati Kaczynski (actualul premier si Lech, presedintele tarii). Victoria Platformei Civice (liberala) in fata Partidului Legii si Justitiei (conservator) a fost salutata de Comisia Europeana, dar si de alte state din UE, pentru care pozitia dura a Poloniei in discutiile comune a constituit adesea un obstacol.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Polonia,
Kaczynski,
Tusk
/actualitate/politic/demisia-frate-1018834
1018834
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.