Criza de la Externe: MAE trece la zboruri low-cost

Postat la 12 iulie 2010 13 afişări

Bilete de avion de la companii low-cost, telefonie prin Internet, renegocierea chiriilor si reducerea consumului la utilitati sunt masuri de criza luate la MAE, a anuntat luni ministrul Baconschi, adaugand ca delegatiile romanesti in strainatate nu vor mai avea transport gratuit de la ambasada.

"Ministerul de Externe a operat deja o serie de reduceri de personal si de cheltuieli materiale. De exemplu, am solicitat inca de acum cateva luni tuturor misiunilor diplomatice si oficiilor consulare stabilirea unor masuri pentru reducerea cu 20% a cheltuielilor cu bunuri si servicii in structura bugetara pe 2010. In urma acestor masuri se poate realiza o reducere a cheltuielilor de 1.273.459, dolari respectiv de 564.772 euro", a spus ministrul, luni, intr-o conferinta de presa de bilant la sase luni de mandat. Baconschi a anuntat, totodata, ca delegatiile romanesti care se deplaseaza in strainatate nu vor mai beneficia de transport din partea ambasadelor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
MAE,
deplasari,
zbor,
companii,
low-cost,
Baconschi
/actualitate/politic/criza-de-la-externe-mae-trece-la-zboruri-low-cost-6543157
6543157
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.