Crin Antonescu a fost ales presedinte al PNL

Postat la 06 martie 2010 7 afişări

Crin Antonescu a fost ales presedinte al PNL, obtinand 986 din voturi, Ludovic Orban, avand 357 de voturi, conform anuntului oficial al comisiei de numarare si validare.

"Pentru mine nu e un sentiment de entuziasm. Asumand acest proiect, PNL asuma faptul ca in urmatorii trei ani cel putin va sta singur in fata unei masinarii care lupta impotriva noastra. Va avea o viata aspra, grea, va trebui sa faca mult mai multe sacrificii ca pana acum. Am convingerea ca daca fiecare liberal din aceasta tara va stii sa simta sa traiasca si sa spere in mijlocul comunitatilor din care facem parte (...) vom izbandi la capatul acestui drum," a declarat Crin Antonescu, intr-un scurt discurs dupa anuntarea rezultatelor.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/crin-antonescu-a-fost-ales-presedinte-al-pnl-5720998
5720998
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.