Cine este urmasul lui Traian Basescu

Postat la 02 aprilie 2010 10 afişări

Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a explicat, ieri, la Interviurile Gandul, ca, in 2014, candidatul la Presedintie va fio pedelistul cel mai bine clasat in sondaje.

In acest moment, a explicat Udrea, Liviu Negoita, primarul sectorului trei, este o varianta de luat in calcul. Si premierul Boc ar fi o solutie, dar doar in cazul in care partidul va constata ca nu a iesit "erodat" din criza si din guvernare. Despre propria candidatura, Elena Udrea vorbeste cu prudenta: n-o exclude, desi crede ca discutia e prematura.

"In acest moment" spune ca nu e pregatita pentru un astfel de pas, dar isi aduce aminte ca la fel a spus si acum doi ani daca ai fi intrebat-o daca se vede ministru. Povestind despre viata in Guvernul Boc, sefa Turismului si Dezvoltarii se plange de nenumaratele "pile" care tot felul de prieteni vor sa le angajeze la minister.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/cine-este-urmasul-lui-traian-basescu-5800617
5800617
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.