Politia din Bahrain trage cu pusti de vanatoare in manifestanti

Postat la 17 martie 2011 12 afişări

Politia din Bahrain a deschis focul, joi, asupra manifestantilor din localitatea siita Deih, la vest de Manama, a afirmat un aparator al drepturilor omului, care se afla in zona.

Potrivit lui Nabil Rajab, director al Centrului din Bahrain pentru Drepturile Omului, apropiat de opozitie, politistii au tras cu pusti de vanatoare si au aruncat grenade lacrimogene in cateva sute de persoane care iesisera in strada, intr-o manifestatie spontana. Un jurnalist AFP a vazut politisti din fortele de ordine mobilizati la intrarea in localitate, lansand grenade lacrimogene. Mai multe vehicule ale fortelor de ordine blocau soseaua care face legatura intre localitatea siita vecina Jidhafs si Deih.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
bahrain,
manifestanti,
vanatoare,
pusti
/actualitate/politia-din-bahrain-trage-cu-pusti-de-vanatoare-in-manifestanti-8071334
8071334
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.