Poliţia dă jos hoţii, cerşetorii şi blatiştii din trenurile care merg de la Bucureşti la Constanţa

Postat la 05 iulie 2014 54 afişări

Peste 60 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii de la transporturi, în urma unei acţiuni desfăşurate pe parcursul a trei zile, în trenurile care circulă pe magistrala Bucureşti – Constanţa.

Poliţia dă jos hoţii, cerşetorii şi blatiştii din trenurile care merg de la Bucureşti la Constanţa

În intervalul 1-3 iulie, sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi din cadrul I.G.P.R., peste 100 de poliţişti de la transporturi au acţionat în zona staţiilor şi triajele de cale ferată şi în 141 de trenuri de călători care circulă pe magistrala Bucureşti - Constanţa.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au depistat 2 persoane urmărite în temeiul legii, 12 persoane care practicau cerşetoria, 3 vânzători ambulanţi neautorizaţi şi 4 minori lipsiţi de supraveghere.

Totodată, au fost identificaţi 254 de călători frauduloşi, cărora personalul specializat le-a aplicat taxe şi suprataxe în valoare de 2.725 de lei.

De asemenea, au fost aplicate 61 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 26 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 28 la H.G. nr. 203/1994 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele privind transporturile pe căile ferate române şi 3 sancţiuni contravenţionale la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Valoarea totală a contravenţiilor aplicate a fost de 10.830 de lei, iar a bunurilor ridicate în vederea confiscării a fost de 180 de lei.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politia-da-jos-hotii-cersetorii-si-blatistii-din-trenurile-care-merg-de-la-bucuresti-la-constanta-12893216
12893216
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.