Florin Stoleriu a fost numit director în cadrul Policolor

Autor: Ioana Matei Postat la 30 ianuarie 2014 356 afişări

Florin Stoleriu a preluat funcţia de director business unit al diviziei Arhitectural în cadrul producătorului de lacuri şi vopsele Policolor.

Florin Stoleriu a fost numit director în cadrul Policolor

Florin Stoleriu, cu o experienţă de peste 16 ani în managementul vânzărilor, va proiecta şi va implementa politicile comerciale în cadrul diviziei Arhitectural a Policolor coordonand activităţile de vânzări, consumer&trade marketing, operaţiuni şi suport tehnic. Florin Stoleriu este absolvent al Facultăţii de Electronică din cadrul Universităţii Tehnice Gh. Asachi din Iaşi şi al programului de Executive MBA din cadrul ASEBUSS.

Anterior funcţiei în cadrul Policolor a ocupat poziţii de conducere în departamentele de vânzări în companii din sectorul de bunuri de larg consum. Între 2003 şi 2005 a coordonat activitatea de Trade Marketing la InBev Romania, după care a preluat funcţia de Senior Brand Manager pentru mărcile germane din cadrul aceleaşi companii. Ulterior s-a ocupat, din poziţia de Modern Trade Director, de dezvoltarea vânzărilor în canalul International KA. Între anii 2009 – 2012, în cadrul companiilor Fabryo şi Bergenbier, a ocupat funcţiile de Sales Director Retail şi respectiv Sales Director Traditional Trade.

În 2012 Florin Stoleriu a fondat o companie de consultanţă, oferind servicii de consultanţă în managementul vânzărilor şi leadership. De la începutul acestui an Florin Stoleriu este cooptat în cadrul echipei Policolor, pentru care conduce structura comercială.

Policolor are 1100 angajaţi şi a reportat în 2012 o cifră de afaceri de 72 milioane de euro. Grupul Policolor – Orgachim operează unităţile de producţie: Policolor România şi Orgachim Bulgaria şi este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor în zona Sud-Est Europeană. Policolor are peste 20 de distribuitori în România şi produsele sale sunt prezente în peste 2.000 de  magazine de retail tradiţional şi în marile reţele de bricolaj din România. Compania dispune în prezent de o reţea de 6 magazine proprii.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/florin-stoleriu-a-fost-numit-director-in-cadrul-policolor-11993164
11993164
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.