„Poate fi adus şi Einstein, rezultatul e acelaşi”. Un primar, fost PSD, ironizează eforturile social-democraţilor de a găsi un candidat la alegerile prezidenţiale

Postat la 12 iulie 2019 49 afişări

Primarul Iaşului, Mihai Chirica, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că nu crede că Viorica Dăncilă sau Gabriela Firea ar putea câştiga alegerile prezidenţiale pentru PSD. „Poate să aducă PSD candidat şi pe Einstein,să îl îmbrace în fustă, cu ce se doreşte şi discuţia va fi aceeaşi”, spune Chirica.

„Poate fi adus şi Einstein, rezultatul e acelaşi”. Un primar, fost PSD, ironizează eforturile social-democraţilor de a găsi un candidat la alegerile prezidenţiale

„Eu aş merge mai degrabă pe mâna doamnei Gabriela Firea pentru că în primul rând vine dintr-un sistem legat de oameni, care înseamnă administraţia publică locală. Acolo simţi cu adevărat dacă un om te iubeşte sau te urăşte, acolo, când mergi pe stradă, când dai noroc cu el, îţi întoarce sau nu mâna când i-o întinzi tu, asta înseamnă dacă te iubeşte sau nu. Dar cred că problema PSD nu stă în candidat, ci stă în posibilitatea de a face o faţă bună sau nu la alegerile prezidenţiale, iar în momentul de faţă nu văd de unde. E o problemă de imagine care persistă, poate să aducă candidat şi pe Einstein, pe Albert să îl dezgroape, să îl îmbrace în fustă, cu ce se doreşte şi discuţia va fi aceeaşi”, a spus Chirica, pentru MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
candidat,
alegeri prezidentiale,
einstein

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.