PNL a decis ca fiecare organizaţie judeţeană să cotizeze cu 9.000 de lei, pe lună, la partid

Autor: Valentina Postelnicu Postat la 16 martie 2015 51 afişări

Biroul Permanent Naţional al PNL a decis, luni, ca fiecare organizaţie judeţeană a partidului să cotizeze, lunar, cu 9.000 de lei, la centru, pentru ”susţinerea eforturilor şi funcţionării partidului”, a anunţat co-preşedintele PNL Vasile Blaga.

”Am stabilit prin vot unanim, am impresia că a fost o singură abţinere, că organizaţiile judeţene ale PNL vor contribui, financiar, pentru susţinerea eforturilor şi funcţionării partidului, lunar, cu 9.000 de lei”, a spus Blaga, la finalul şedinţei BPN.

Blaga a mai declarat că cercetările pe luna martie arată că partidul este aproape de 50%, spre deosebire de alianţa aflată la guvernare, care este în jur de 30%.

”Am luat judeţ cu judeţ, constituirea Birourilor Executive, şi lucrurile merg, trebuie să recunoaştem, mult mai bine decât ne aşteptam. Sunt mai puţine judeţe decât degetele la o mână în care încă sunt unele discuţii, dar nu de netrecut. Le vom rezolva pas cu pas, implicându-se comisia de unificare, cum se prevede în protocolul de fuziune”, a mai arătat Vasile Blaga.

El a precizat că în şedinţa BPN s-a stabilit ca preşedinţii celor mai importante două organizaţii, Organizaţia de Femei şi cea de Tineret din cele două partide, să participe la toate nivelurile Consiliilor Executive, cu drept de vot, nu doar consultativ, cum a fost până acum.

De asemenea, s-a decis, la propunerea lui Mircea Ionescu Quintus, ca şedinţele BPN să aibă loc lunar şi ori de câte ori va fi nevoie de acum înainte, potrivit lui Vasile Blaga.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BLAGA,
PARTID,
CONTRIBUŢII
/actualitate/pnl-a-decis-ca-fiecare-organizatie-judeteana-sa-cotizeze-cu-9-000-de-lei-pe-luna-la-partid-13994145
13994145
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.