PMB vrea să cumpere o autospecială de intervenţie la incendii, în valoare de peste 400.000 de euro

Autor: Ioan Dornescu Postat la 03 decembrie 2014 58 afişări

Primăria Capitalei vrea să achiziţioneze, prin licitaţie, o autospecială cu grad ridicat de manevrabilitate şi dimensiuni reduse pentru intervenţii la incendii, contractul având o valoare estimată de 1,8 milioane lei (410.000 euro), inclusiv TVA.

"Autospeciala este destinată intervenţiei la stingerea incendiilor în mediu urban cu străzi înguste ce nu permit accesul autovehiculelor cu dimensiuni de gabarit mari, în zonele afectate de fenomene meteo periculoase sau calamităţi, punându-se accentul pe deplasarea rapidă, realizarea în scurt timp a dispozitivului de intervenţie şi utilizarea apei cu randament de stingere ridicat în spaţii închise, la misiuni de descarcerare şi pentru acordarea primului ajutor calificat", se arată în caietul de sarcini aferent procedurii.

Contractul este estimat la 1,46 milioane lei fără TVA şi va avea o durată de 200 de zile de la data atribuirii.

Achiziţia va fi finanţată integral de la buget local.

Furnizorul autospecialei va fi selectat printr-o licitaţie deschisă, ofertele putând fi depuse până la 14 ianuarie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ACHIZIŢIE,
AUTOSPECIALĂ,
INCENDII
/actualitate/pmb-vrea-sa-cumpere-o-autospeciala-de-interventie-la-incendii-in-valoare-de-peste-400-000-de-euro-13698009
13698009
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.