Rednic: Iordănescu era o soluţie doar pentru două meciuri, în continuare sunt altele mai bune

Autor: Adrian Ţone Postat la 02 decembrie 2014 47 afişări

Tehncianul Mircea Rednic a declarat, marţi, că antrenorul Anghel Iordănescu reprezenta în opinia sa o soluţie bună pentru naţionala României, doar la meciul cu Irlanda de Nord, din preliminariile Euro 2016, şi la amicalul cu Danemarca.

"Eu cred că domnul Iordănescu era o soluţie bună până în iarnă, la cele două meciuri. În continuare eu văd alte soluţii, mult mai bune", a declarat Rednic la Sport.ro.

După plecarea lui Victor Piţurcă de la conducerea tehnică a echipei naţionale, la formaţia Al-Ittihad, numele lui Mircea Rednic a fost vehiculat ca un posibil selecţioner, alături de alţi tehnicieni precum Mircea Lucescu, Dan Petrescu, Cosmin Contra sau Ladislau Boloni.

Conducerea Federaţiei Române de Fotbal a luat însă decizia numirii lui Anghel Iordănescu în funcţia de selecţioner al echipei naţionale, alături de trei antrenori secunzi, Daniel Isăilă, Viorel Moldovan şi Ionuţ Badea.

România a câştigat, cu scorul de 2-0, ambele meciuri, cu Irlanda de Nord şi cu Danemarca, disputate pe Arena Naţională.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
REDNIC,
NAŢIONALĂ
/actualitate/rednic-iordanescu-era-o-solutie-doar-pentru-doua-meciuri-in-continuare-sunt-altele-mai-bune-13691100
13691100
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.