Platforma de Automatizare a Proceselor de Business a UiPath, integrată cu Microsoft Copilot pentru Microsoft 365. „Integrarea va permite clienţilor comuni să automatizeze mai multe activităţi şi să îmbunătăţească experienţele utilizatorilor finali ai UiPath”

Autor: Alexandra Cepăreanu Postat la 22 mai 2024 38 afişări

Platforma de Automatizare a Proceselor de Business a UiPath, integrată cu Microsoft Copilot pentru Microsoft 365. „Integrarea va permite clienţilor comuni să automatizeze mai multe activităţi şi să îmbunătăţească experienţele utilizatorilor finali ai UiPath”

UiPath, lider în domeniul software-ului de automatizare a întreprinderilor şi AI, anunţată o integrare între Platforma de Automatizare a Proceselor de Business a UiPath şi Microsoft Copilot pentru Microsoft 365. Integrarea va permite clienţilor comuni să automatizeze mai multe activităţi şi să îmbunătăţească experienţele utilizatorilor finali ai UiPath, au transmis reprezentanţii companiei printr-un comunicat.

„Colaborarea noastră cu Microsoft integrează automatizările UiPath pentru a permite potenţialelor milioane de utilizatori Microsoft să extindă puterea automatizării în cadrul Microsoft Copilot prin accesarea GenAI şi a modelelor specializate de AI ale UiPath. Ne străduim să accelerăm realizarea potenţialului uman prin intermediul platformei noastre de automatizare end-to-end, care permite oricărui lucrător să automatizeze procesele de business, oricărui programator să producă experienţe mai elevate pentru utilizatori şi oricărei întreprinderi să ofere spaţii de lucru digitale transformate cu ajutorul AI şi al automatizării”, a spus Graham Sheldon, Chief Product Officer la UiPath.

Platforma de Automatizare a Proceselor de Business a UiPath permite clienţilor să sporească productivitatea, să transforme experienţele utilizatorilor şi să inoveze mai rapid cu automatizări bazate pe inteligenţă artificială, au mai spus reprezentanţii UiPath.

„UiPath este unul dintre primii parteneri de ecosistem pentru Copilot for Microsoft 365 şi Microsoft Teams; cu ajutorul plugin-ului, clienţii comuni pot accesa capabilităţile de automatizare de nivel enterprise ale UiPath din Copilot for Microsoft 365, Teams, UiPath Autopilot™ sau propria experienţă personalizată de tip copilot. Aceşti clienţi pot utiliza Microsoft 365 Graph ca bază de cunoştinţe şi automatizările UiPath împreună cu modelele de înţelegere a documentelor (document understanding) pentru a automatiza procesele de afaceri end-to-end.”

Potrivit sursei citate, Copilot pentru Microsoft 365 şi Teams aduc capabilităţi noi şi puternice de GenAI pentru cei care activează în domenii de muncă bazată pe cunoaştere din întreaga lume care folosesc zilnic aplicaţiile Microsoft 365. Copilot pentru Microsoft 365 le permite utilizatorilor să analizeze, să obţină informaţii despre datele stocate în Microsoft 365 Graph şi să colaboreze cu colegii de muncă pe sarcinile de muncă.

„Integrarea UiPath Business Automation Platform cu Microsoft Copilot permite utilizatorilor Microsoft 365 să descopere şi să execute automatizări UiPath direct din Copilot pentru Microsoft 365. Soluţii ca aceasta se află la centrul avansării unei noi ere a muncii cu Microsoft Copilot, ajutând angajaţii să devină mai productivi şi mai creativi”, a spus Srini Raghavan, vicepreşedinte, Produs, Microsoft Teams Ecosystem.

De asemenea, plugin-ul UiPath şi integrarea cu Copilot pentru Microsoft 365 le permite clienţilor comuni ai UiPath şi Microsoft să îşi automatizeze procesele de afaceri end-to-end şi să colaboreze cu colegii direct în Teams. Astfel, clienţii vor avea acces la o librărie de automatizări predefinite pentru a rula automatizări care finalizează sarcini comune, repetitive, împreună cu automatizări specializate care sunt create special pentru sarcini specifice unei funcţii sau unei industrii, potrivit sursei citate anterior. Utilizatorii pot, de asemenea, să descopere şi să ruleze automatizări dezvoltate de către compania lor.

„De exemplu, acum agenţii de credite pot procesa cererile de împrumut direct prin intermediul Teams, solicitând un rezumat al cererilor de împrumut primite, cerând UiPath să le trimită spre aprobare şi să efectueze verificările de fond necesare pentru clienţi, să se ocupe de comunicarea prin e-mail cu clienţii şi chiar să obţină semnături digitale pentru a stabili ratele.”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
microsoft,
integrare,
business,
platforma

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.