Plaje la Marea Neagră mai puţin cunoscute - GALERIE FOTO

Postat la 05 iulie 2016 10804 afişări

Vrei să fugi în weekend-ul ăsta la mare? Într-un loc spectaculos, dar în acelaşi timp sălbatic şi fără să fie „contaminat” de civilizaţie?

Plaje la Marea Neagră mai puţin cunoscute - GALERIE FOTO

Vrei să fugi în weekend-ul ăsta la mare? Într-un loc spectaculos, dar în acelaşi timp sălbatic şi fără să fie „contaminat” de civilizaţie? Marea Neagră încă îţi mai poate oferi astfel de alternative! Trebuie doar să-ţi pregăteşti bagajul şi să vezi propunerile noastre! Drum bun!

Dacă duceţi dorul atmosferei de altă dată din Vama Veche sau vi se pare că plaja de la Corbu a devenit deja foarte aglomerată, vă propunem alte destinaţii de vară: plaje la Marea Neagră mai puţin cunoscute, dar foarte spectaculoase şi mult prea puţin atinse de civilizaţie.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marea neagra,
plaja,
scadere
/actualitate/plaje-la-marea-neagra-mai-putin-cunoscute-galerie-foto-15517184
15517184
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.