Piteştenii au primit gratuitate la metrou, deşi în oraş nu circulă decât autobuze şi tramvaie

Postat la 23 noiembrie 2017 485 afişări

Nu este o glumă: Consiliul Local Piteşti a decis un proiect de hotărâre privind acordarea de gratuităţi la transportul cu… metroul.

Piteştenii au primit gratuitate la metrou, deşi în oraş nu circulă decât autobuze şi tramvaie

Primarul Cornel Ionică a explicat că este vorba despre o eroare la redactarea legii care s-a… rostogolit şi în loc de transport în comun trebuie musai să treci în hotărâre „metrou”, scrie Ziarul Argeşul.

„Aşa zice legea, aşa facem. Am tot căutat modalităţi să ocolim acest termen, dar nu avem cum. Este evident că gratuitatea în Piteşti se referă la autobuz, căci metrou nu cred că vom avea în următorii 200 de ani!”, a spus Ionică. Lista de gratuităţi include persoanele cu handicap grav şi accentuat, asistenţii personali ai acestora, dar şi cetăţenii de onoare ai municipiului, notează sursa citată.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.