Piedone, despre Colectiv: „Eu pedeapsa mi-am trăit-o acum, în cei 7 ani de zile, nevinovat”

Postat la 12 mai 2022 288 afişări

Piedone, despre Colectiv: „Eu pedeapsa mi-am trăit-o acum, în cei 7 ani de zile, nevinovat”

„Colectivul a declanşat semnalul de alarmă pentru legiuitori. Ce au făcut? N-au făcut nimic. Au luat foc spitale în continuare.

Am tăcut 7 ani de zile. Eu pedeapsa mi-am trăit-o acum, în cei 7 ani de zile, nevinovat. Nu puteţi să ştiţi ce înseamnă să nu e bucuri de ziua mâine şi să aştepţi părerile date.

Cristian Popescu Piedone a declarat joi, în ziua sentinţei în dosarul Colectiv, că el şi-a ispăşit pedeapsa în aceşti 7 ani „nevinovat”. „Să-mi arate mie un politician din România asta că e fată mare. Nu e nimeni fată mare, dar vreau să răspund pentru ce fac, nu pentru ce n-am făcut. Astăzi justiţia îşi va spune cuvântul”, a declarat Piedone.

„Colectivul a declanşat semnalul de alarmă pentru legiuitori. Ce au făcut? N-au făcut nimic. Au luat foc spitale în continuare. Dacă acarul păun poate fi Piedone şi Piedone poate să-i învie pe toţi morţii…

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nevinovat,
pedeapsa,
piedone

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.