Piatraonline investeşte 500.000 Euro în achiziţionarea unui teren de 2600mp

Autor: Georgiana Călin Postat la 10 mai 2017 178 afişări

Compania Rock Star Construct, sub care operează de 10 ani brandul Piatraonline anunţă planurile de extindere prin achiziţionarea unui spaţiu de 2600 mp care va creşte capacitatea de stocare cu pânǎ la 60%, în valoare de peste 500.000 Euro, teren situat în Sectorul 1, Bucureşti.

Piatraonline investeşte 500.000 Euro în achiziţionarea unui teren de 2600mp

„Prin intermediul acestei achiziţii se doreşte extinderea spaţiului de logistică şi îmbunătăţirea timpului de încărcare/descărcare şi livrare. Showroom-ul Piatraonline este un loc unde oamenii vin să vadă materialele din piatră precum şi exemple de amenajare care să transpună în mod vizibil rezultatul final. Astfel, am decis să ne extindem spaţiul de depozitare urmând ca în vara acestui an să construim un showroom exterior de aproape 1000 mp, dar şi sǎ creǎm un departament operaţional prin mărirea echipei,” menţionează Mariana Brădescu-Constantinescu, managing partner Piatraonline.

Acest lucru va duce la îndeplinierea obiectivului setat la începutul anului, acela de a mǎri şi echipa Piatraonline. Astfel, se va include în organigrama companiei un departament operaţional care va avea rolul de a gestiona întreaga activitate de pe noul spaţiu logistic. Cu ajutorul acestei echipe se va îmbunǎtǎţii timpul de livrare cǎtre clienţi, indiferent cǎ sunt din România sau din  Europa.

Investiţia de peste jumătate de milion de euro are în vedere creşterea spaţiului de stocare cu pânǎ la 60% ceea ce va duce la mǎrirea gamelor de produse în special pe zona de exterior, aspect ce va conduce la lansarea unui showroom exterior de aproape 1000 mp în vara acestui an. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.