Peste jumatate dintre romani reusesc cu greu sa-si acopere cheltuielile curente; un sfert au datorii

Postat la 11 noiembrie 2010 6 afişări

Peste jumatate dintre romani reusesc cu greu sa-si acopere cheltuielile curente si aproape unul din patru are datorii, potrivit indicelui de incredere a populatiei masurat de Barometrul de Incredere a Consumatorului realizat de compania de cercetare a pietei GfK.

Cu toate acestea, indicele de incredere inregistreaza o usoara imbunatatire fata de lunile anterioare."Dupa o vara «fierbinte», marcata de cea mai accentuata stare de pesimism din ultimii 10 ani, lunile de toamna ale acestui an aduc un usor reviriment in ceea ce priveste indicele de incredere a populatiei(...). Numarul neincrezatorilor in starea generala economica continua sa fie insa mare, iar perspectivele destul de sumbre", se arata intr-un comunicat al GfK.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romani,
restante,
datori,
facturi

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/peste-jumatate-dintre-romani-reusesc-cu-greu-sa-si-acopere-cheltuielile-curente-un-sfert-au-datorii-7708733
7708733
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.