Peste jumătate de miliard de lei, bugetul pentru refacerea infrastructurii din „Prelungirea Ghencea”

Postat la 26 septembrie 2018 74 afişări

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a votat, miercuri, un proiect care prevede finanţarea unuia dintre cele mai importante planuri de infrastructură – „Supralărgire Prelungirea Ghencea”. Primăria Capitalei va aloca 558 de milioane de lei pentru acest proiect.

Peste jumătate de miliard de lei, bugetul pentru refacerea infrastructurii din „Prelungirea Ghencea”

Finanţarea mult aşteptatului proiect care prevede lărgirea arterei „Prelungirea Ghencea” a fost aprobată cu unanimitate de voturi. Astfel, Consiliul General al Muncipiului Bucureşti a votat, miercuri, aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „Penetraţie Prelungirea Ghencea -Domneşti şi Supralărgire Bulevardul Ghencea între strada Braşov şi Terminal 41”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ghencea,
prelungire,
infrastructura

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.