LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Peste 5.000 de kilograme si 500 de litri de substante periculoase confiscate in trei saptamani

Postat la 18 iulie 2010 14 afişări

Peste 5.000 de kilograme si 500 de litri de substante periculoase, precum si 18 kilograme de mercur au fost confiscate de politisti in opt judete, in urma mai multor controale facute in ultimele trei saptamani, fiind descoperite 21 de fapte penale.

In perioada 23 iunie - 14 iulie, politistii de la Directia Arme, Explozivi si Substante Periculoase au facut controale in judetele Bistrita-Nasaud, Botosani, Iasi, Maramures, Neamt, Salaj, Suceava si Vaslui. "Actiunea a avut in vedere modul in care sunt respectate prevederile legislatiei in vigoare de catre agentii economici inregistrati/notificati sa efectueze operatiuni cu substante chimice periculoase, precum si a altor nereguli ce pot prezenta riscuri majore de producere a unor evenimente grave pentru sanatatea populatiei si mediul inconjurator", se arata într-un comunicat de sambata al Politiei Romane.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/peste-5-000-de-kilograme-si-500-de-litri-de-substante-periculoase-confiscate-in-trei-saptamani-6596716
6596716
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.