Peste 200 de companii din şapte state participă la evenimentul "Go International"

Autor: George Toader Postat la 08 iunie 2012 11 afişări

Reprezentanţii a peste 200 de companii din Grecia, Ungaria, Moldova, Polonia, România, Rusia şi Turcia se vor reuni la Bucureşti, în perioada 11 - 12 iunie, în cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente comerciale regionale, numit "Go International".

Evenimentul a fost iniţiat de grupul Eurobank EFG, în colaborare cu o serie de asociaţii comerciale elene importante, iar companiile participante operează în domenii ca produse alimentare şi băuturi, materiale de construcţii, materiale plastice, produse chimice, produse farmaceutice şi cosmetice.

Reprezentanţii acestora au avut deja posibilitatea de a stabili întâlniri bilaterale la care vor fi puse bazele unor noi contracte de afaceri şi ale unor noi acorduri comerciale. În cadrul evenimentelor similare "Go International" organizate în Cipru şi în Serbia au avut loc peste 2.800 de astfel de întâlniri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/peste-200-de-companii-din-sapte-state-participa-la-evenimentul-go-international-9723125
9723125
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.