Peste 2.050 de tranzacţii cu cardul ar putea fi câştigătoare în cadrul LOTERIEI BONURILOR FISCALE

Autor: Cristina Cuncea Postat la 14 aprilie 2015 94 afişări

Deţinătorii de carduri Visa emise în România au realizat pe 7 februarie peste 2.050 de tranzacţii cu cardul în valoare de 6 - 6,99 lei fiecare şi ar putea fi astfel câştigători la loteria bonurilor fiscale, prin care se oferă premii în valoare totală de un milion de lei.

Pentru a-şi revendica premiile, câştigătorii trebuie să depună bonul fiscal, în original, la orice unitate teritorială a ANAF, împreună cu o copie a actului de identitate sau a paşaportului şi o cerere scrisă. Valoarea totală a premiilor, de un milion de lei, se va împărţi în mod egal între toate persoanele care solicită şi îndeplinesc condiţiile loteriei bonurilor fiscale.

"Visa a sprijinit această măsură, implementată cu succes şi pe alte pieţe din Europa, precum Croaţia, Slovacia şi Portugalia, care se confruntă cu problema evaziunii fiscale la scară largă. Rezultatul primei extrageri ne confirmă faptul că românii plătesc cu cardul şi sume mici, cum ar fi cumpărături de 6 lei", a declarat într-un comunicat Cătălin Creţu, director regional pentru România, Croaţia şi Slovenia, Visa Europe.

Prima extragere din cadrul loteriei bonurilor fiscale a avut loc a doua zi de Paşte, în data de 13 aprilie, fiind luate în considerare toate bonurile emise în perioada 2 februarie - 28 martie, pentru cumpărăturile plătite cu cardul, bonuri de masă sau numerar.

În urma extragerii, sunt câştigătoare bonurile fiscale în valoare de 6 lei emise la 7 februarie.

Persoanele care au bonuri câştigătoare îşi pot revendica premiile în maxim 30 de zile de la data extragerii. Plata câştigurilor va fi făcută de Ministerul Finanţelor în termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor.

Loteria va fi organizată lunar, în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară, dar va putea fi organizată şi ocazional, de Sărbători.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
VISA,
LOTERIA BONURILOR,
/actualitate/peste-2-050-de-tranzactii-cu-cardul-ar-putea-fi-castigatoare-in-cadrul-loteriei-bonurilor-fiscale-14120308
14120308
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.