Peste 190 de cazuri noi de Covid-19, raportate în România. Numărul total ajunge la 1.952 de persoane

Postat la 30 martie 2020 57 afişări

Peste 190 de cazuri noi de Covid-19, raportate în România. Numărul total ajunge la 1.952 de persoane

Până luni, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.952 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19, 192 dintre acestea fiind raportate în ultimele 24 de ore, anunţă Grupul de Comunicare Strategică (GCS). Pacienţii nou confirmaţi au între 1 şi 90 de ani.

„Până astăzi, 30 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.952 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 1.952 de persoane confirmate pozitiv, 180 au fost declarate vindecate şi externate (55 la Timişoara, 85 la Bucureşti, 19 la Iaşi, 7 la Craiova, 11 la Constanţa şi 3 la Cluj). Totodată, până acum, 44 de persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Craiova, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timişoara, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Ialomiţa şi Satu Mare, au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 192 noi cazuri de îmbolnăvire”, anunţă GCS.

Conform sursei citate, de la intrarea în vigoare a Ordonanţei Militare nr. 2 şi până în prezent, au fost plasate în carantină instituţionalizată 981 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 30 de persoane aflate în carantină au părăsit locaţia în care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile.

„La ATI, în acest moment, sunt internaţi 53 de pacienţi, dintre care 33 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalţi pacienţi este bună, staţionară”, conform sursei menţionate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cazuri,
raportare,
romania,
bucuresti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.