Peste 130 de kilograme de droguri, găsite pe litoral în două zile. Poliţiştii continuă verificările

Postat la 07 aprilie 2019 42 afişări

Poliţiştii şi jandarmii, sub coordonarea DIICOT, au găsit şi ridicat, vineri şi sâmbătă, peste 130 de kilograme de droguri pe plajele de pe litoralul românesc, anunţă Poliţia Română. Căutările continuă şi duminică.

Peste 130 de kilograme de droguri, găsite pe litoral în două zile. Poliţiştii continuă verificările

131 de kilograme de droguri au fost găsite şi ridicate în ultimele două zile de poliţişti, poliţişti de frontieră şi jandarmi, sub coordonarea DIICOT, pe litoralul Mării Negre.

Căutările de pachete susceptibile a conţine droguri continuă şi duminică.

Poliţiştii au reiterat avertismentul către oameni să nu deschidă pachetele pe care le găsesc pe plajă şi să anunţe cel mai apropiat poliţist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete, deoarece acestea pot conţine droguri cu o concentraţie foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viaţa.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
droguri,
politisti,
litoral

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.