Peste 100 de tone de fructe şi legume, confiscate de poliţişti din complexe din Bucureşti şi Ilfov

Postat la 26 aprilie 2013 23 afişări

Peste 100 de tone de fructe şi legume au fost confiscate şi au fost constatate 53 de infracţiuni şi un prejudiciu evaluat la peste 1,8 milioane de lei, în urma unei acţiuni a poliţiei ce a avut loc joi în mai multe complexe comerciale din Bucureşti şi Ilfov, informează Poliţia Română.

Peste 100 de tone de fructe şi legume, confiscate de poliţişti din complexe din Bucureşti şi Ilfov

 "În urma acţiunii coordonate de Direcţia de Investigare a Fraudelor din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), au fost indisponibilizate peste 100 de tone de fructe şi legume fără documente legale. De asemenea, poliţiştii au constatat 53 de infracţiuni, prejudiciul produs prin comiterea acestor fapte depăşind 1.800.000 de lei", se arată într-un comunicat emis de Poliţia Română.

Conform sursei citate, acţiunea a avut ca scop prevenirea evaziunii fiscale şi a fraudelor intracomunitare, în special în domeniul importurilor şi comercializării de legume şi fructe.

Poliţiştii au monitorizat şi transporturile din aceste categorii de produse prin amplasarea de filtre, în echipe mixte, compuse din poliţişti de investigarea fraudelor şi poliţişti rutieri pe principalele căi de acces în judeţele Arad, Bihor, Giurgiu şi Călăraşi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/peste-100-de-tone-de-fructe-si-legume-confiscate-de-politisti-din-complexe-din-bucuresti-si-ilfov-10803709
10803709
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.