Peste 100 de absolvenţi de la ACELAŞI liceu, diagnosticaţi cu un CANCER foarte rar!

Postat la 20 aprilie 2022 2874 afişări

Peste 100 de absolvenţi de la ACELAŞI liceu, diagnosticaţi cu un CANCER foarte rar!

Solul radioactiv ar fi cauzat apariţia unor forme rare de cancer la peste 100 de oameni care au absolvit de la acelaşi liceu, inclusiv tumori cerebrale semnificative.

Un nou raport a arătat cum un bărbat din New Jersey, SUA a colectat poveştile a cel puţin 102 indivizi care au fost diagnosticaţi cu cancer după ce au urmat cursurile aceleiaşi şcoli în anii 1990, inclusiv bărbatul în cauză. Al Lupiano a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală rară şi anormal de mare. Apoi, în anul 2021, soţia şi sora lui Lupiano au fost diagnosticate cu forme de cancer similar de rare în aceeaşi zi.

„Soţia mea şi cu mine am putea fi primul caz documentat de soţi care au un cancer de aproximativ aceeaşi dimensiune şi în aceeaşi regiune a creierului. Medicul nostru a spus că şansele sunt de una la un miliard”, a precizat Lupiano, citat de Futurism.

Ar fi putut avea loc o contaminare asupra şcolii

Lupiano este, de asemenea, om de ştiinţă şi susţine că ar fi descoperit cauza atunci când oameni care nu mai trăiesc în zonă l-au contactat şi i-au spus că şi ei s-au îmbolnăvit, fiind vorba despre foşti angajaţi, studenţi şi profesori de la liceul Colonia din Woodbridge, NJ.

Cititi mai multe pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
absolventi,
cancer,
liceu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.