Permanent în vacanţă! Ce înseamnă asta pentru copiii bogaţi ai Instagramului - GALERIE FOTO

Autor: Andra Stroe Postat la 04 ianuarie 2019 531 afişări

Alarme amânate, cafea fierbinte, cămăşi de călcat, trafic şi multe sarcini de rezolvat până la sfârşitul zilei – sunt semnele că pentru mulţi dintre noi concediul de sărbători s-a terminat. Pentru alţii însă, vacanţa continuă pe termen nedeterminat.

Copiii bogaţi ai Instagramului stârnesc zilnic invidia şi admiraţia urmăritorilor cu postări din destinaţiile exotice în care au mers de sărbători, în care mulţi nici nu îndrăznesc să viseze că vor ajunge.

Fie că se relaxează cu băuturi sofisticate pe marginea piscinelor, petrec câteva ore citind reviste gossip în lounge-urile de clasa întâi ale aeroporturilor sau îşi fac poze pe plaje exotice şi în vârful zgârie-norilor, influencerii de top de pe reţelele sociale ştiu cum să capteze atenţia publicului! E şi normal, când, în locul unui mic dejun obişnuit, vezi moştenitorii imperiilor financiare sau antreprenori de succes savurând masa de dimineaţă în safari, alături de girafe şi elefanţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bogati,
vacanta,
postare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.