Pericol pe şosele din cauza poleiului: Aproape o sută de accidente rutiere în ţară

Postat la 11 ianuarie 2013 14 afişări

Aproape o sută de accidente rutiere, dintre care 17 s-au soldat cu rănirea unor persoane, s-au produs, vineri, din cauza poleiului, pe raza a opt judeţe şi în Capitală, între orele 5.00 şi 12.00, a informat şefului Direcţiei Poliţiei Rutiere, chestorul Lucian Diniţă.

Potrivit şefului Direcţiei Poliţiei Rutiere, în ţară s-au produs, vineri, de la ora 5.00 şi până la 12.00, un număr de 77 de tamponări şi 17 accidente cu rănire, în judeţele aflate sub avertizare de Cod galben de polei, respectiv în Mehedinţi, Gorj, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Călăraşi, dar şi în municipiul Bucureşti, unde au avut loc două tamponări, fără victime.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Pericol,
sosea,
accidente rutiere
/actualitate/pericol-pe-sosele-din-cauza-poleiului-aproape-o-suta-de-accidente-rutiere-in-tara-10453311
10453311
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.