Percheziţii la Parchetul Orşova şi la locuinţa şefului instituţiei, fiind vizate fapte de corupţie. Şefa Parchetului, ridicată de procurori

Autor: Catalin Lupasteanu Postat la 14 octombrie 2014 46 afişări

Procurorii DNA fac marţi opt percheziţii în judeţul Mehedinţi, la Parchetul Judecătoriei Orşova, la locuinţa şefului instituţiei şi la sediile unor firme, într-un dosar în care sunt vizate fapte de corupţie, surse judicare declarând că magistratul este suspectat de trafic de influenţă.

Prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Orşova, Carmen Sîrboiu, suspectată de DNA că ar fi lua mită de la oameni de afaceri cărora le promitea că va interveni la factori de decizie în cazul unor presupuse fapte de evaziune comise de aceştia, a fost ridicată de anchetatori de la locuinţa sa.

Marţi dimineaţă, în jurul orei 9.45, prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Orşova, Carmen Sîrboiu, a fost ridicată de la locuinţa sa din Drobeta Turnu Severin, unde anchetatorii au făcut percheziţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Carmen Sârboiu este transpoortată, cu o dubă a Poliţiei, la sediul Parchetului Judecătoriei Orşova, unde ar urma să aibă loc percheziţii.

Totodată, de la locuinţa prim-procurorului Parchetului Judecătoriei Orşova procurorii DNA au ridicat o cutie cu documente.

La ora transmiterii acestei ştiri, în acest dosar au loc percheziţii şi la Liceul "Traian Lalescu" din Orşova, dar şi la sedii de firme şi la locuinţele unor oameni de afaceri.

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii anticorupţie fac, marţi dimineaţă, opt percheziţii în judeţul Mehedinţi, într-un dosar în care sunt vizate fapte de corupţie.

Surse judiciare declarau pentru MEDIAFAX că prim-procurorul Carmen Sîrboiu este suspectată că ar fi lua mită de la oameni de afaceri, cărora le promitea că va interveni la factori de decizie în cazul unor presupuse fapte de evaziune pe care le făceau aceştia. Şeful Parchetului Orşova ar fi primit, în schimb, bani şi bunuri, printre care materiale de construcţii, iar la cele două vile ale sale ar fi fost trimişi oameni să lucreze.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PERCHEZIŢII,
PROCUROR,
CORUPŢIE
/actualitate/perchezitii-la-parchetul-orsova-si-la-locuinta-sefului-institutiei-fiind-vizate-fapte-de-coruptie-sefa-parchetului-ridicata-de-procurori-13382379
13382379
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.