Percheziţii în Bucureşti şi trei judeţe, la contrabandişti de ţigări

Postat la 22 mai 2013 35 afişări

Poliţiştii fac, miercuri, 38 de percheziţii în Bucureşti, Ialomiţa, Călăraşi şi Ilfov, la locuinţele a 25 de persoane suspectate de contrabandă cu ţigări, la depozitele şi spaţiile comerciale care ar fi folosite de acestea pentru a depozita ţigările aduse ilegal din Republica Moldova şi Ucraina.

Percheziţii în Bucureşti şi trei judeţe, la contrabandişti de ţigări

 Percheziţiile au loc la 29 de adrese din judeţul Ialomiţa, cinci din judeţul Călăraşi, două din Ilfov şi două din Bucureşti, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Anchetatorii au mandate de aducere pentru 25 de persoane, acestea urmând să fie duse pentru audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/perchezitii-in-bucuresti-si-trei-judete-la-contrabandisti-de-tigari-10893638
10893638
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.