Pentru ce îi mulţumeşte premierul Marcel Ciolacu condamnatului fugar Ionel Arsene

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 05 mai 2023 289 afişări

Pentru ce îi mulţumeşte premierul Marcel Ciolacu condamnatului fugar Ionel Arsene

Nu comentez decizia unui magistrat, dar vreau să îi mulţumesc lui Ionel Arsene pentru ceea ce a făcut pentru nemţeni şi pentru judeţul Neamţ, spune liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu, la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PSD Neamţ.

„Voi fi cel mai bun prieten al dvs. dacă vom continua ceea ce a început la Neamţ, ceea ce a început fostul nostru coleg Ionel Arsene. Niciodată nu am comentat nicio decizie a unui magistrat şi nici nu o să comentez atât timp cât o să fac politică şi o să fiu persoană publică. În schimb, eu vreau să îi mulţumesc lui Ionel Arsene pentru ceea ce a făcut pentru nemţeni şi pentru judeţul Neamţ”, spune Marcel Ciolacu, prezent la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PSD Neamţ.

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, s-a întâlnit, vineri, cu E.S. Alfredo Maria Durante Mangoni, ambasadorul Italiei în România.

„Fără a prejudicia cu nimic independenţa Justiţiei din România şi Italia, ministrul Justiţiei a subliniat interesul bilateral şi european pentru aplicarea riguroasă a Deciziei-cadru a Consiliului din 13 iunie 2002 privind mandatul european de arestare şi procedurile de predare între statele membre. În context, ministrul Justiţiei a salutat decizia Procurorului-general italian de a cere reexaminarea cazului de extrădare privind cetăţeanul român Arsene Ionel, condamnat penal definitiv, şi a mulţumit ambasadorului pentru acest lucru. Cei doi oficiali au convenit asupra utilităţii şi necesităţii continuării dialogului asupra subiectelor luate în discuţie, inclusiv la nivel ministerial”, se arată într-un comunicat transmis vineri de Ministerul Justiţiei.

Fostul lider al PSD Neamţ şi fost preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a fost trecut pe lista „most wanted” a Poliţiei Române. Politicianul a fost condamnat la începutul lunii martie pentru trafic de influenţă. El este acuzat că ar fi luat bani pentru a interveni în 2013 la conducerea ANI pentru a îndeparta din funcţie un rival politic.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
arsene,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.