Pentru ca nu mai sunt bani, Guvernul testeaza injectia de taxe pe toate salariile

Postat la 13 mai 2010 7 afişări

Directorul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Adina Geana, a spus ca lucreaza, impreuna cu Ministerul Sanatatii, la un proiect care vizeaza cresterea contributiei la sanatate. Seful ei, presedintele CNAS, Lucian Duta, o contrazice: "Am facut doar o simulare".

Directoarea CNAS, Adina Geana, a declarat ieri ca sumele platite la Fondul de asigurari de sanatate ar putea fi majorate de la 10,7 la 14%, ceea ce ar creste cu 20% valoarea fondului. A fost contrazisa imediat de seful ei, Lucian Duta: "CNAS a facut doar niste analize si o simulare referitoare la ceea ce a insemnat functionarea fondului pe vechea cota si pe cota noua.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Guvern,
CNAS,
crestere,
contributie,
sanatate,
angajati
/actualitate/pentru-ca-nu-mai-sunt-bani-guvernul-testeaza-injectia-de-taxe-pe-toate-salariile-6114631
6114631
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.