Pensionarii traficanţi: Cum a reacţionat poliţia când a văzut ce cantitate de droguri transportau doi bătrâni în bagaje

Postat la 13 decembrie 2018 231 afişări

Pensionarii traficanţi: Cum a reacţionat poliţia când a văzut ce cantitate de droguri transportau doi bătrâni în bagaje

Roger şi Susan Clarke, de origine britanici, au fost arestaţi recent la Lisabona sub suspiciunea că ar fi încercat să aducă în Europa cocaină în valoare de 2 milioane de lire sterline.

 

Cei doi pensionari au fost arestaţi la bordul unui vas de croazieră care acostase în portul portughez; autorităţile cred că cei doi au cumpărat cele 9 kilograme de cocaină, cu o valoare de aproximativ 2 milioane de lire sterline, de pe o insulă din Caraibe.

 

Vitor Ananais, şeful poliţiei din Lisabona, a declarat celor de la Telegraph că a acţionat rapid pentru a se asigura că drogurile nu părăsesc vasul de croazieră. "Nu suntem siguri unde ar fi ajuns cocaina. Cei doi păreau să interacţioneze cu restul pasagerilor, fiind de vârste similare", a mai spus Ananais.

 

Poliţia a mai transmis că cei doi călătoreau singuri şi că nu s-au opus arestării.

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.