Pelicula „Oh, Ramona! ” este disponibilă pe platforma Netflix după ce a stabilit recorduri în cinematografe

Autor: Razvan Tupa Postat la 01 iunie 2019 98 afişări

Comedia romantică “Oh, Ramona!”, în regia Cristinei Jacob, este disponibilă începând de sâmbătă dimineaţă pe platforma globală Netflix, după a stabilit recorduri în cinematografe, cu 260.531 de spectatori în cele 12 săptămâni în care a rulat pe marile ecrane româneşti.

”După apariţia în cinematografe, unde este full experience, este posibil ca filmul să fie lansat şi pe Netflix”, spunea regizorul Cristina Jacob la premiera filmului. De pe 1 iunie, pelicula este disponibilă, împreună cu filmele anterioare ale cineastei, atât pentru cei 1.700.000 utilizatori ai platformei în România, cât şi la nivel global pentru sutele de milioane de abonaţi.

Despre aparitia filmului pe Netflix, regizorul Cristina Jacob spune: "Mă bucur să ştiu că filmul ajunge în toată lumea, la toţi adolescenţii, în toate limbile lumii, pentru că acest film l-am facut despre şi pentru ei. Netflix asta reuşeşte să facă, să ajungă, fără bariere de timp şi spaţiu, în casele tuturor".

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
OH RAMONA,
NETFLIX,
RECORD

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.