Pe lista pasagerilor din avionul prăbuşit în Ucraina se afla un ROMÂN cu dublă cetăţenie, student în anul II la UMF Cluj

Postat la 18 iulie 2014 23 afişări

Ministerul Afacerilor Externe anunţă că, potrivit informaţiilor de până la acest moment, pe lista pasagerilor avionului aparţinând companiei Malaysian Airlines care s-a prăbuşit în estul Ucrainei se află şi numele unui român cu dublă cetăţenie. Românul era student în anul II la Universitatea de Medicină şi Farmacie Cluj, el având cetăţenie româno-canadiană şi fiind însoţit de o altă studentă la UFM, cetăţean străin.

Pe lista pasagerilor din avionul prăbuşit în Ucraina se afla un ROMÂN cu dublă cetăţenie, student în anul II la UMF Cluj

 UPDATE Românul aflat în avionul prăbuşit era student în anul II la UMF Cluj, cu cetăţenie româno-canadiană

Românul aflat în avionul aparţinând companiei Malaysian Airlines care s-a prăbuşit în estul Ucrainei era student în anul II la Universitatea de Medicină şi Farmacie Cluj, el având cetăţenie româno-canadiană şi fiind însoţit de o altă studentă la UFM, cetăţean străin.

Decanul Facultăţii de Medicină a UMF Cluj, Anca Buzoianu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că profesorii universităţii sunt "îngroziţi" de cele întâmplate.

"În accidentul aviatic din Ucraina şi-au pierdut viaţa, din nefericire, şi doi studenţi de la Facultatea de Medicină a UMF Cluj, anul II, secţia engleză. Este un tânăr cu dublă cetăţenie, româno-canadiană, şi o studentă cu cetăţenie străină. Suntem îngroziţi de cele întâmplate şi ne pare rău că a avut loc un astfel de eveniment", a spus Buzoianu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pe-lista-pasagerilor-din-avionul-prabusit-in-ucraina-se-afla-un-roman-cu-dubla-cetatenie-student-in-anul-ii-la-umf-cluj-12941910
12941910
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.